HTML

napok

érzelmekről, torténésekről, napokrol, az en dolgaimrol... idezetek karacsonyra, es egyeb alkalmakra... könyvek, és amit épp olvasok...

Linkblog

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

lord koncert - szeretet - emberek...

2008.03.19. 18:24 :: tunderke86

Szoval mar reg nem irtam semmit. semmit... talan kicsit keves volt az ido is, de gyakran magam ala kerulok. erthetetlen okokbol. tulajdonkeppen lenne okom oromkodni. ott van nekem a lajos! no meg van munkam is.
de akkoris, boven van mindig kivetnivalo a helyzetben. hm...
talan valami konkretumot is kellene irnom ahelyett hogy csak rebuszokban bezselek...

vannak regrol olyan emberek, akikben biztam es hittem es most ugy tunik kisse elfordultak tolem. bar lehet tulsagosan is drasztikusan ertelmezem a helyzetet. lehet hogy most kicsit magukkal kell foglalkozniuk.

lehet, hogy csak en akarok mostanaban sokkal tobbet emberekkel lenni es emberekkel levelezni.
tenyleg, ha valakinek van kedve nyugodtan jelezzen itt! kommentaljon! vagy csak irjon par szot! lehet hogy jol esne...

magam kore szeretnem gyujteni a baratokat... akik lehet, hogy nincsenek is??? de biztos vannak, csak ki kell deritenem kik azok, akik tenyleg annak szamitanak, vagy ugy gondoljak, hogy en is az lehetek nekik... van masokkal is igy???

ahhoz kepest, hogy most tervezzuk a parommal a kozos, elso! - nyari nyaralasunkat, ahhoz kepest eleg lehangolt vagyok... pedig ennek is pozitivan kellene hatnia ram...
vagy nem???

a lord koncertet el is felejtettem... pedig fantasztikus volt... tenyleg meg kellene koszonni nekik!!! nagyon nagy bulit kerekitettek pécsen. sajnos mostanaban szombathelyen nem tudok reszt venni a koncerteken, de legalabb most ott voltam!

Szólj hozzá!

Címkék: barátok kommentek emberek szeretet lord

A bejegyzés trackback címe:

https://tunderke86.blog.hu/api/trackback/id/tr58388172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása